Céginformációk

Társaságunk a Csepel Erőmű Kft. közel 250 társaság részére folytat távhő- és földgázszolgáltatási tevékenységet a Csepeli Ipartelep területén, emellett alapvető szolgáltatásokat nyújt a Csepel II Erőműnek.

A társaság a fűtési célú forró víz keringtetésével és a tápvíz-ellátás biztosításával részt vesz abban a távhőszolgáltatási tevékenységében is, amelyet a Csepel II Erőmű a Fővárosi Távfűtő Művek Zrt. részére végez.
 
A Csepeli Erőmű által felvállalt és hirdetett értékei közül kétségtelenül az emberek biztonsága áll az első helyen. A biztonság tekintetében legfőbb célunk, hogy megakadályozzuk a balesetek minden formáját, és gondoskodjunk arról, hogy az emberek a munkaidő végén ugyanolyan egészségesen hagyják el létesítményeinket, mint ahogyan oda beléptek. Ezt a célkitűzést úgy teljesítjük, hogy a vállalatirányítási rendszereken belül pontosan meghatározott folyamatokat és eljárásokat dolgoztunk ki a megelőzésre, illetve a folyamatos ellenőrzésre, amik az esetleges problémák előzetes kiszűrését és megakadályozását szolgálják. Ezeket az eljárásokat a magas szintű vállalati kultúra részének tekintjük, és ezt a kultúrát mind „házon belül”, mind közvetlen környezetünkben méltó módon igyekszünk képviselni.