Üdvözöljük a Csepeli Erőmű Kft. honlapján

Fontos Információk

Földgázszolgáltatás Szüneteltetése

Intézkedési terv a fertőző betegségek és a járványok megelőzésének érdekében.

Adatkezelési tájékoztató

Cégismertető

A Csepeli Erőmű Kft., mint a Csepeli Ipartelep közmű szolgáltatója, a szolgáltatási feladatain túl arra törekszik, hogy a gazdaságos és hatékony működés mellett az elérhető legmagasabb minőségi színvonal biztosításával növelje a társaság értékét. Ezzel összhangban kiemelt fontosságot tulajdonít annak is, hogy munkatársainak olyan valódi vállalati értékeket teremtsen, amelyek egyértelmű pozitív motivációt jelentenek számukra és növelik lojalitásukat a cég iránt. A társaság minden dolgozója magas színvonalon, ügyfélbarát módon, innovatívan kívánja teljesíteni az általa kiszolgált fogyasztók igényeit és elvárásait.

Csepel és a csepeliek fontos szerepet játszanak a Csepeli Erőmű Kft. életében. A társaság a Csepeli Ipartelepen működik, munkatársainak egy része Csepelen él, a többiek pedig ide járnak dolgozni nap mint nap. A társaság vezetősége a kezdetektől arra törekszik hogy jó kapcsolatot alakítson ki a városrésszel, és a társaság aktívan szerepet vállaljon a kerület életében.

Értékeink:
• Biztonság
• Megbízhatóság
• Átláthatóság
• Rugalmasság, dinamizmus és időtálló megoldások
• Elégedett partnerek

Ezen értékekre támaszkodva a társaság folyamatos célja, hogy emberi erőforrásaira és korszerű, környezetbarát technológiájának optimális kihasználásával a vállalat mindenki előtt példaértékű, emberközpontú és hosszútávon biztonságos munkahely legyen.