Minősítéseink

A Csepeli Erőmű Kft. tudatában van annak, hogy az általa végzett tevékenységek és a környezet között kölcsönhatás áll fenn, éppen ezért megtesz minden tőle telhetőt a fenntartható fejlődés biztosítása érdekében, ezért is rendelkezik mind magyar, mind nemzetközi minősítésekkel a Minőség Irányítási Rendszerre (ISO 9001:2015) vonatkozóan. A független tanúsító cég által lefolytatott sikeres felülvizsgálati, illetve megújító auditok tanúsítják, hogy a társaság folyamatosan megfelel a nemzetközi szabványok követelményeinek.

A társaság munkatársait és alvállalkozóit tekintve 2022-ben elérte a 23 éves balesetmentes időszakot. A Csepeli Erőmű a munkabiztonsági fejlődés külső megmérettetése céljából elismert nemzetközi pályázatokon is folyamatosan részt vesz. Társaságunk minden munkatársa rendkívül büszke arra, hogy a RoSPA angol királyi munkabiztonsági társaság által kiírt pályázaton az elmúlt években folyamatosan magas elismerésben részesült.

A jogszabályi előírásoknak megfelelően a Csepeli Erőmű Kft. 2015. évben elvégeztette az elektronikus számlázási rendszerének az auditálását. A rendszer megfelelőségét a HUNGUARD KFT. által kiadott HUNG-T-ZART-Mikro-093/n-2015 regisztrációs számú Tanúsítvány igazolja.