Hírek, információk

2021. október 18.

Két csepeli mérnökhallgató részesült ösztöndíjban a kerületi önkormányzat és a Csepeli Mérnökhallgató Közhasznú Alapítvány támogatásával. A pénzadományokat Morovik Attila alpolgármester adta át a polgármesteri hivatalban.


2020. október 14.

Négy csepeli mérnökhallgató részesült ösztöndíjban a kerületi önkormányzat és a Csepeli Mérnökhallgató Közhasznú Alapítvány támogatásával. A pénzadományokat Morovik Attila alpolgármester adta át a polgármesteri hivatalban.


2019. november 13.

Hét csepeli mérnökhallgató részesült ösztöndíjban a kerületi önkormányzat és a Csepeli Mérnökhallgató Közhasznú Alapítvány támogatásával. A pénzadományokat Morovik Attila alpolgármester adta át a polgármesteri hivatalban.


2018. október 11.


Hét csepeli mérnökhallgató részesült ösztöndíjban a kerületi önkormányzat és a Csepeli Mérnökhallgató Közhasznú Alapítvány támogatásával. A pénzadományokat Morovik Attila alpolgármester adta át a polgármesteri hivatalban.


2017. október 31.


Négy csepeli mérnökhallgató részesült ösztöndíjban a kerületi önkormányzat és a Csepeli Mérnökhallgató Közhasznú Alapítvány támogatásával. A pályázat alapján Bencze Márton és Dankó Péter első alkalommal, Gergely László Zsolt másodszor és Pongrácz Ádám harmadjára kapott ötvenezer forintos hozzájárulást. A pénzadományokat Ábel Attila alpolgármester adta át a polgármesteri hivatalban.


2016. október 04.


Öt csepeli mérnökhallgatónak nyújtott át támogatást Morovik Attila alpolgármester és Ambrovics Dénes, a Csepeli Mérnök Hallgatók Alapítványának kuratóriumi elnöke a polgármesteri hivatal épületében.

A támogatást pályázat útján nyerte el Bella Jakab, Gergely László Zsolt, Nagy András Ferenc, Pongrácz Ádám és Turjányi Attila. Az alpolgármester köszöntőjében örömét fejezte ki, hogy az önkormányzat anyagi segítségével sikerül támogatni az arra érdemes csepeli mérnökhallgatókat. A támogatást minden évben kiosztják fiatal csepeli mérnök tehetségeknek.


2015. október 13.

Négy csepeli mérnökhallgató kapott ösztöndíjat a kerületi önkormányzat támogatásával. A Csepeli Mérnökhallgató Közhasznú Alapítványhoz benyújtott pályázat alapján Bella Jakab, Turjányi Attila és Nagy András Ferenc második alkalommal, Pongrácz Ádám pedig először jutott ötvenezer forintos támogatáshoz. A pénzadományokat Morovik Attila alpolgármester adta át a polgármesteri hivatal kistanácstermében.